Coș 0 Produsele [ 0,00 Lei ]   ACASA  CONTACT  COMERCIANTI  PROMOTII
JUCARII VESELE SI UTILE PENTRU COPII, CARUCIOARE, SCAUNE AUTO PENTRU COPII
JUCARII
BEBELUSI
BRAND PRODUSE
CATEGORII
Talking Tom  
Nu oferă găsit de către căutarea
Defini căutarea
Profile ca un comerciant înregistrat în sistemul nostru vă oferă mai multe opțiuni, cum ar fi prețurile de achiziție bunuri cu amănuntul și distribuitori, notificarea periodică de noi chilipiruri, precum și orice reduceri și rabaturi. Completați informațiile pentru o mai bună comunicare cu noi și identificarea în cadrul activității în sistemul nostru.
------------------------------------------------------------------------------
Jucarii Vesele colectează și utilizează informațiile dvs. personale pentru a administra, a sprijini, îmbunătăți și pentru a obține feedback cu privire la serviciile noastre și pentru a detecta și a preveni erori, încălcări ale sistemului de protecție nostru, legii și a termenilor noștri contractuali. Dacă sunteți înregistrat pentru a folosi serviciile noastre, vă putem contacta pentru a aduna feedback-ul cu privire la serviciile noastre sau pentru a oferi imbunatatiri pentru a le.
------------------------------------------------------------------------------
Cu excepția cazului în care legea permite sau sunteți de acord în mod explicit, Jucarii Vesele nu vinde sau oferi datele dumneavoastră personale în alte țări din afara Jucarii Vesele. Noi nu împărtășesc sau vinde baza de date de utilizatori unor terți.
------------------------------------------------------------------------------
Jucarii Vesele a dezvoltat politici stricte privind tehnologia informației. Acestea acoperă domenii cum ar fi controlul accesului, autentificare, audit, monitorizare, alerte, de stocare a datelor și de rezervă și transferul de standarde, precum și integrarea cu mediul. Jucarii vesele eforturile rezonabile pentru a instala și cu echipament de protecție potrivit pentru facilitatile puse la dispozitie Jucarii Vesele, pentru a le proteja de pierderea, abuzul sau alterarea neautorizată de informații care Jucarii Vesele a colectat de la tine la www.jucariivesele.ro
PENTRU A NE | CONTACTE | RECLAMĂ | COMERCIANȚII | CONDITII | PROMOȚII | HARTA SITE-ULUI
BGtop.net Детски играчки Facebook jucarii Distribuitori și parteneri
Copyrights reserved © 2013 Jucarii Vesele
Site-ul de marketing și distribuție on-line
SUNAȚI ACUM +40-767-667-572 ATENȚIE! LIVRAREA ESTE DE PÂNĂ LA 7 ZILE